Εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού

Σας κάνουμε γνωστό πως για το σχολικό έτος 2024-25 στην Α΄ τάξη των Δημοτικών Σχολείων εγγράφονται τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2018.
 
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1 έως 20 Μαρτίου 2024 στη Διεύθυνση των σχολείων της περιφέρειας στην οποία υπάγεται ο/η μαθητής/μαθήτρια.
 
Για την εγγραφή απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού από το Δήμο που είναι γραμμένο (γίνεται αυτόματη αναζήτηση από το σχολείο εγγραφής) ή ληξιαρχική πράξη γέννησης για αλλοδαπούς μαθητές
2. Βιβλιάριο Υγείας ή άλλο στοιχείο, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια
3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), το οποίο δίνεται από το σχολείο εγγραφής και προσκομίζεται συμπληρωμένο από κρατικές δομές Υγείας ή ιδιώτες ιατρούς έως και τις 30.9.2024
4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του παιδιού
5. Βεβαίωση παρακολούθησης Νηπιαγωγείου, το οποίο χορηγείται από το Νηπιαγωγείο που φοιτά το παιδί
 
Παρακαλούνται οι γονείς για την έγκαιρη εγγραφή των παιδιών.
Η εκπρόθεσμη εγγραφή μαθητών μπορεί να έχει συνέπεια τη μη εγγραφή τους στο σχολείο της περιφέρειάς τους. Επιπλέον, η εκπρόθεσμη εγγραφή δυσχεραίνει τον έγκαιρο προγραμματισμό του Σχολείου (προμήθεια βιβλίων, κατανομή τμημάτων, κτλ).
Η εγγραφή των μαθητών θα γίνεται με την αυτοπρόσωπη παρουσία των γονέων στη σχολική μονάδα. Για το λόγο αυτό επικοινωνήστε με τις σχολικές μονάδες και προγραμματίστε την εγγραφή των μαθητών.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας
·        14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου : 2421072369
·        19ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου : 2421072377
 
 
Οι Διευθυντές των 14ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου